Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

boerderij te koop limburg

Bij Klement Rentmeesters hebben wij een aantal bijzondere boerderijen te koop staan in Limburg. Woonboerderij In Nederweert gezien.

Buiten Woonboerderij Te Koop Limburg
Buiten Woonboerderij Te Koop Limburg

We kennen élk bijzonder detail van iedere boerderij die er bij ons te koop staat.

. Van 212 m² en een perceel van 4884 M² in lanaken. Zoek in het beste woningaanbod voor Limburg. Vind op ons portal een opknap-boerderij te koop in Midden-Limburg een woonboerderij in de omgeving van Thorn Brüggen Leudal of Weert of een huis met Weiland ergens in Zuid-Limburg. Van boerderij met stallen te koop in Limburg tot huis met weide te koop.

Bovenstaand ons actieve woningaanbod van boerderijen in Nederland. Koopwoningen in provincie limburg. Oude boerderij te koop. Direct een huishoudelijke hulp.

Dé partner in aan- en verkoop. Wanneer u bij ons een boerderij of woning koopt wordt u door het gehele proces. Franssenstraat 98 Vianen NB. Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs.

Op funda vind je het meest complete aanbod met 58 woonboerderijen te koop. Bekijk alle 20 koopwoningen in Zuid-Limburg op JAAPNL. Meer dan 150 m². Wanneer u bij ons een boerderij of woning koopt wordt u door het gehele proces begeleid.

5758AV Neerkant - Deze karakteristieke langgevelboerderij ligt in het centrum van Neerkant. Te koop boerderij in Limburg. Meer dan 150 m² 42. Bekijk het grootste aanbod boerderijen te koop van Nederland.

Neem snel een kijkje. Huis te koop in Lanaken 5 slpks. Hoeve met 2 woningen en stallen te koop te Hamont-Achel op 65 à 14 ha. Bekijk het grootste aanbod landelijk gelegen woningen te koop in Nederland.

Deze boerderijen zijn vooral gelegen in Zuid-Limburg en Noord-Brabant. Bekijk regelmatig het wisselende aanbod en vind de boerderij van uw dromen in Limburg België. Te renoveren boerderij uit 1963 met een woonopp. Boerderij te koop - limburg provincie - Immoweb.

Onze makelaars zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in de branche van het agrarisch vastgoed. We zijn specialist op dit gebied. De woning heeft een woonkamer eetkamer. Bij Zimmo vind je een compleet aanbod van alle boerderijen en hoeves te koop in België.

Deze karaktervolle boerderij-tusssen-woning pastoor. Maastricht en valkenburg maken dit verblijf ideaal voor een gezinsvakantie in limburg. Vind wat je zoekt voor de beste prijs. Zodra er een boerderij te koop komt is de kans groot dat wij die presenteren binnen ons woningaanbod.

1-25 van de 53 gevonden koopwoningen. BEKIJK ALLE BOERDERIJEN TE KOOP IN LIMBURG. Met paardenstallen je kunt je eigen paard meenemen. Ontvang de laatste woningen per e-mail.

RUSTIG GELEGEN CHARMANTE TE RENOVEREN FERMETTE op 10a 30ca te Schorisse. Mede door onze ervaring en uitgebreide kennis van de markt in de regio Limburg. Steun Oekraïne Doneer aan Giro 555. Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht boerderij paardenstallen limburg.

Van schuur tot landgoed je vindt het te koop op onze website. De woning heeft een woonkamer 5 kamers 212 m². Meer dan 500 m² 36. En met 50 kantoren door heel Nederland ook het grootste samenwerkingsverband in landelijk wonen.

Limburg en Belgisch Limburg. 1 Woningen in Limburg vanaf 915. Daarnaast zijn wij transparant en informeren wij u eerlijk over de staat van de boerderij. Melkveebedrijf te koop te Oudsbergen.

Zoek je woonboerderijen te koop in Provincie Limburg. Meer dan 2500 m². Bent u op zoek naar een boerderij in de regio Limburg. Terug naar de lijst met resultaten.

Luxe Boerderij Ranches voor Koop in Limburg Nederland Premium Populair Recent Prijs laag - hoog Prijs hoog - laag Kleinste woonruimte Grootste woonoppervlakte Prijs per ft ² laagste eerst Prijs per ft ² hoogste eerst. Op zoek naar een boerderij of hoeve te koop. We hebben 53 koopwoningen voor je zoekopdracht boerderij limburg met prijzen vanaf 185000. U vindt het op Boerderij Te Koop.

Te koop royale vrijstaande woonboerderij met diverse schuren op een perceel. Meer dan 1000 m² 26. Te renoveren boerderij uit 1963 met een woonopp. Ruime leefruimte met open keuken lichtrijke veranda slaapkamer op gelijkvlo.

63 Woonboerderijen in Limburg vanaf 298500. Soms kiest een eigenaar er echter bewust voor om niet actief te publiceren maar bieden wij het object enkel aan in ons netwerk van zoekenden. Van 212 m² en een perceel van 4884 m² in Lanaken. Boerderij te koop - Immoweb.

4 dagen en 11 uren geleden. Hoeve te koop te Langemark. Bungalow of eengezinswoning in het buitengebied. 3620 Gellik Lanaken Provincie Limburg.

Oppervlakte 304 m² 1908m² Type Woonboerderij. De specialisten van Lassoo Makelaars en Taxateurs kunnen u helpen met uw zoektocht. Op Boerderij Te Koop vind je ook boerderijen in de buurt van Roermond.

Villa Landhuis Te Koop In 8800 Roeselare Magnifieke Nieuwbouw Villa Met Alle Modern Comfort Buitenkant Huis Architectuur Huis Huis Buitenkant
Villa Landhuis Te Koop In 8800 Roeselare Magnifieke Nieuwbouw Villa Met Alle Modern Comfort Buitenkant Huis Architectuur Huis Huis Buitenkant
Pin Op Limburg Boerderijen
Pin Op Limburg Boerderijen
Koopwoning Elshout 6 5864cg Meerlo Jaap Nl Boerderij Boerderijleven Meerlo
Koopwoning Elshout 6 5864cg Meerlo Jaap Nl Boerderij Boerderijleven Meerlo
Kippen En Geiten Bakstenen Huis Exterieurs Boerderij Tuin Boerderij Buitenkant
Kippen En Geiten Bakstenen Huis Exterieurs Boerderij Tuin Boerderij Buitenkant
Te Koop Villa Landhuis Melkouwen 15 2590 Berlaar Buitenkant Huis Buitenkant Huizen Huis Buitenkant
Te Koop Villa Landhuis Melkouwen 15 2590 Berlaar Buitenkant Huis Buitenkant Huizen Huis Buitenkant

Posting Komentar untuk "boerderij te koop limburg"